Mačka Vlasov Kefa Pre Prelievanie Pet Grooming A Masážny Hrebeň Pre Vnútorné Mačky, Mačiatka, Králiky Odstraňuje Rohože Spleti & Voľné Kožušiny

€5.79 €11.60
  • Sku : w11771
  • Kategória : Pet Produktov
  • Dostupnosť : Na sklade

Funkcie:

Cat grooming kefa prijíma nové push doska design.Budeme potrebovať iba mierne push push out voľné vlasy a opraviť ju.Keď sa nepoužíva, push doska môže byť vytlačená.

Pet kefka môže uvoľnite svojho maznáčika zamotaný vlasy, hrebeň, a odstráni odumreté chlpy.To tiež zabraňuje budúcim pet prelievanie a zvyšuje obehu na svojho maznáčika tela.

Mačka vlasov kefa je ideálny darček pre chovateľov, veterinári, a pet groomers.Je ideálny pre krátke, stredné alebo dlhé, hrubé, tenké, alebo pudel psov/mačiek/králiky.

Špecifikácia:

názov produktu : pet špirála

Veľkosť Produktu: 8*20

farba rámček veľkosť:7*8*20 cm\2.755x3.14x7.87in

[Hmotnosť netto/brutto hmotnosť] pet hrubé ihly 104g/129g, pet jemné ihly 93g/118g

balenie zoznam:

Pet špirála*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Ergonomické Push Doska Design] vyzýva, Keď nie v použitie, push doska môže byť vytlačená a pevné.Cat grooming kefa prijíma nové push doska design.Cat grooming kefa prijíma nové push doska design, len sme push voľné vlasy a opraviť,

2.【Chrániť zvieracie Chlpy] vyzýva Pravidelné používanie tohto pet kefa na dlhé vlasy mačky môžu účinne a jemne odstráni spleti, a zvyšky nečistôt.Preto, to môže o 90% zmierniť pet kožušiny a strát.

3.【Zabrániť Zápästie Kmeň] vyzýva Naša Mačka prelievanie kefa je pohodlné držanie, rukoväť je non-sklzu, a to má tiež masáž rúk funkcie, takže sa nebudete cítiť unavení pri čistení svojho maznáčika na vlasy.Tak môžete čistiť chlpaté priateľ, kedykoľvek budete chcieť.

4.【Musí-Výber Darček] vyzýva Mačka vlasov kefa udržuje vaše zvieratko zdravé a žiarivé.To robí ideálny darček pre chovateľov, veterinári, a pet groomers.Je ideálny pre krátke, stredné alebo dlhé, hrubé, tenké, alebo pudel psov/mačiek/králiky.

5.【Ideálny Pre Väčšinu Typy Vlasov] vyzýva Táto mačka kefa pre prelievanie môžete ľahko spravovať dlhé, kučeravé, alebo dokonca viazané vlasy na vášho domáceho maznáčika.Psa pripraviť štetec je vhodný pre všetky typy domácich miláčikov a môže byť používaný značne na psy, mačky alebo králiky .

  • Druh: mačky
  • Materiál: Plastové
  • Položka Druh: Hrebene
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu