Veľké DIY Nástenné Hodiny, Moderné 3D Nástenné Hodiny S Zrkadla Čísla Nálepiek Pre Domáce Dekorácie Office Dekorácie

€3.76 €10.43
  • Sku : w146064
  • Kategória : Home Decor
  • Dostupnosť : Na sklade

Veľké DIY Nástenné Hodiny, Moderné 3D Nástenné Hodiny S Zrkadla Čísla Nálepiek Pre Domáce Kancelárie Dekorácie

Odrážky: 1、Moderný Dizajn:S veľkosť a akryl zrkadlový povrch 3d diy hodiny je úžasná dekorácia na prázdnu stenu.

2、Vychutnať Zábavu DIY: Vytvoriť svoj vlastný unikátny nástenné hodiny---Kombinovať hodiny s konferenčný stolík alebo okrúhle drevené dosky, farby, čísla, ako sa vám páči,a tak ďalej.

3、Adujustable Veľkosť: S frameless dizajn, môžete ľahko rozšíriť alebo zúžiť priemer z hodiny tak, aby vyhovovali rôznych veľkostí stenu.

4、Jednoduchá Inštalácia: Balík obsahuje samolepiace nálepky a pomocné rozsahu pravítko pre ľahšiu inštaláciu, hodiny čísla a ruky majú chrániť film,prosím, trhať ho po inštalácii.

5、100% Služby Záruku: Ak máte akékoľvek nespokojnosť alebo pochybnosti o naše produkty, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis čo najskôr, dáme vám najlepšie služby na záruku vašej 100% spokojnosti.

Popis:

Názov: Akryl nástenné hodiny

Hmotnosť: cca.70g

Veľkosť: cca.Montované 60*60 cm

Materiál: EVA + plech

Balenie: funkcie opp

Zoznam:

1* Akrylátové nástenné hodiny

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【DIY Pôžitok] vyzýva Nástenné Hodiny Nálepky nielen umožňujú vychutnať zábavu DIY, ale aj kultivovať koncentráciu a trpezlivosť, DIY, prinášajú vám pocit úspechu, a zvýšiť svoju krásu,

2.【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Zrkadlo Nástenné Hodiny Dekor nielen prichádza s samolepiace nálepky a pomocné váhy, ale je tiež jednoduchá inštalácia; hodiny čísla a ruky majú ochranné fólie, prosím, trhať ich vypnutie po inštalácii.

3.【Frameless Dizajn] vyzýva veľkosť Nástenné Hodiny DIY nie je len nastaviteľné ale aj s frameless dizajn, môžete ľahko rozšíriť alebo zúžiť priemer hodín na nosenie steny z rôznych veľkostiach.

4.【Jednoduché Použitie] vyzýva Hodiny Steny Výzdoba je veľmi jednoduché, stačí odtrhnite nálepky a držať ho tam, kde chcete, Hodiny na Stenu Dekor je veľmi jednoduché, takže to bude dobrá voľba pre vás.

5.【Vhodný pre Mnoho Príležitostí] vyzýva Nálepky na Stenu, Hodiny sa môže využívať nie len doma, ale aj široko používaný v kanceláriách, školách, šperky obchody, v knižniciach, drogéria, atď.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Akryl
  • Je To Inteligentné Zariadenie: no
  • Štýl: Moderný Štýl

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu