1 Ks Santa Claus Elk Peňaženky Dekorácie na Vianočný Darček Darček Multi-funkčné Vianočný Dizajn Držiaka Peniaze Slávnostné Decorati J5P1

€2.06 €3.43
  • Sku : w148610
  • Kategória : Home Decor
  • Dostupnosť : Na sklade

Peniaze, nie je v cene! ! !

Jedinečný a slávnostné dizajn: Vianočné peňaženka je navrhnutý v tvare Santa Claus alebo soba, pridanie dovolenky fandiť na všetky dar-dávať príležitosť.Je to unikátny a pútavý spôsob, ako prezentovať peniaze alebo malé darčeky počas Vianočných osláv.

Vysoko-kvalitný materiál: Vyrobené z dreva, Vianočné peňaženky je robustný a odolný, zabezpečenie toho, že to môžu byť znovu použité pre viaceré príležitosti.Materiál tiež dodáva rustikálny a prirodzený pocit na celkový dizajn.

Dostatok sloty pre peniaze : S 25 sloty, Vianočné peňaženky poskytuje dostatok priestoru, bezpečne držať peniaze .Je to praktické a pohodlné voľba pre gifting peniaze alebo malé náznaky zhodnotenie.

Všestranné použitie: Keď je ideálny pre gifting peniaze počas Vianoc, Vianočné peňaženky môže byť tiež použitý ako tortu vňaťou, pridanie dekoratívny prvok do vašej dovolenky dezerty.Jeho všestrannosť je všestranný a multi-funkčné darček.

Premyslené darček: Vianočné peňaženky umožňuje prezentovať peniaze v tvorivej a premyslený spôsob, ako.Je to dar, ktorý v sebe spája praktickosť s prispôsobenie.

Názov: Vianoce peňaženky

Materiál: drevo

Farba: Santa Claus, soby

Rozmery: Výška 21 cm/8.5 palcov

Sloty: 25

Zoznam: 1*Peňaženka

Upozornenie:

Vezmite prosím na vedomie, že farebné odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora.

Vzhľadom na ručné meranie, tam budú nejaké chyby, čo je normálne.

Ak narazíte na problémy, prosím, dajte nám vedieť čo najskôr a my vám poskytne najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr.

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu