Halloween Kostra Náhrdelníky Vintage Punk Hrozné Lebky Náhrdelníky Halloween Dekorácie Dodávky Pre Haunted House Domov Tému

€7.09 €10.13
  • Sku : w149499
  • Kategória : Home Decor
  • Dostupnosť : Na sklade

Pridať strašidelné okraji akékoľvek oblečenie s našimi Gotický Náhrdelník Kostra.Vyrobené s spoľahlivých materiálov a jemné brúsenie a leštenie pre kvalitu.Jeho vintage štýl, je ideálny pre tému strany alebo každodenné nosenie.Prekvapte svojich priateľov a rodinu s týmto jedinečným doplnkom.

Špecifikácie:

Materiál: Kov

Veľkosť: ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1pc*Kostra Náhrdelník

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené s top-notch metal, táto kostra náhrdelník prináša vynikajúci výkon.Jeho dlhá životnosť a poškriabaniu-odolný proti prírode, aby to ideálne pre všetky módy-vpred jednotlivých chcú predviesť svoj jedinečný štýl a osobnosť.

2.Slávnostné Musíte Mať: Pozdvihnúť svoj Halloween kostým s týmto gotický kostra náhrdelník v vintage štýl.Dodáva, zábavné a strašidelné atmosféru akékoľvek oblečenie, ideálne pre Halloween motív strany.Zápas s rôzne kostýmy a vyniknúť v dave.

3.Zlovestný Štýl: Pridať ideálny dotyk akékoľvek oblečenie s týmto strašidelné kostra náhrdelník.To musí mať príslušenstvo pre Halloween parade, kostým party, domov tému party, haunted house hry a viac.Pripravte sa byť stredobodom pozornosti pri viacerých príležitostiach s týmto príveskom.

4.Stánok v Štýle: Byť štýlový a jedinečný s týmto Halloween kostra náhrdelník.Jemné leštenie a brúsenie proces zabezpečuje stálosť farieb a odolnosť.Reťaz dĺžka môže byť upravená, aby zodpovedala vaše oblečenie dokonale, takže je potrebné mať príslušenstvo.

5.Halloween Radosť: Priniesť svoju rodinu a priateľov, bližšie s touto vynikajúcou kostra náhrdelník.Zdieľať radosť sezóny podľa gifting tento štýlový doplnok do vašich spolužiakov, milenci, a rovesníkmi.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov a sú k dispozícii v rôznych farbách a štýloch.

  • Materiál: Plastové
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Tému: Ľudia
  • Je To Inteligentné Zariadenie: no

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu