Keramické Jogy Obrázok Dievča Socha Živice Plavidlá Ornament Trvalé A Prenosné Jogy Obrázok V Rôznych Joga Pre Home Decor

€6.62 €10.18
  • Sku : w280403
  • Kategória : Home Decor
  • Dostupnosť : Na sklade

Pridať dotyk kúzlo vášho priestoru s našimi Roztomilý Zajačik Dievča Socha!Vyrobené z vysoko kvalitnej živice materiálu, táto krásna socha predvádza rôzne joga a prichádza v kompaktnej veľkosti, ideálny pre váš domov regál, business lobby, písací stôl, nočný stolík, alebo stolové dekorácie.Je tiež ideálnou voľbou pre gifting na sviatky, narodeniny, kolaudačné párty oslavy a viac.

Špecifikácia:

Názov: Keramické Jogy Obrázok

Materiál: živica

Balenie Zoznam:

1* Roztomilý Zajačik Dievča Socha

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Elegantný Dizajn: Zvýšiť svoje priestory s týmto keramické jogy obrázok predstaví sculpturally rustikálny vzhľad.Vyrobené z vysoko živice materiálu a maľoval v bronz, poskytuje trvalé trvanlivosti a dodáva nádych elegancie, aby váš domov alebo podnikania.

2.Zvýšiť Vaše Jogy Skúsenosti: Tieto keramické jogy údaje prichádzajú v rôznych podobách a pózy, ktorá vám umožní vybrať si tie, ktoré vyhovovali vášmu štýlu a nálady.Či chcete zobraziť ich na stôl, policu, alebo plášti, oni budú pridať dotyk zenu a eleganciu vášho priestoru.

3.Ľahký a Prenosný: Vlastné keramické jogy obrázok, ktorý je ľahké a ľahko prenosné.Priniesť Zenu s vami kdekoľvek, a vychutnať si jeho očarujúce estetické dotyk na váš dom, firmu, alebo vonkajší priestor.Jeho kompaktná veľkosť, zaberá málo miesta, keď nie v použitie.

4.Rozsah použitia: Pridajte zmysel peacefulity vášho priestoru s týmto komplikovane navrhnutý jogy obrázok.Ideálne pre dom, firmu, lobby, písací stôl, resp. nočný stolík, na to slúži aj ako elegantné dekorácie kus.Musí mať pre jogy milencov, to tiež robí pre pôsobivý darček.

5.Praktický Darček: Zlepšiť akúkoľvek priestor s týmto tiché keramické jogy obrázok vytvorený pre rovnováhu a reflexie.Praktické pre každú príležitosť, zdieľať, dar pokoja a peacefulity s priateľmi, rodinou a kolegami.Premýšľavý a elegantný darček, ktorý prináša harmóniu do každej domácnosti alebo firmy.

  • Materiál: Keramické & Smalt
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Tému: Športové
  • Je To Inteligentné Zariadenie: no

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu