Rýchle Pohár Batérie, Umývačky Skla Rinser Automatické Stlačte Kuchynský Drez Čistiaci Prostriedok Na Sklo

€27.18 €41.19
  • Sku : w283010
  • Kategória : Domácnosti Merchandises
  • Dostupnosť : Na sklade

1. Jednoduché Použitie: Vložte do úst pohár smerom nadol a zatlačte spodnú pohár ľahko a automaticky striekanie vody na čistenie.Keď pohár vyčistiť, odstrániť pohár inorder zastaviť rozprašovanie vody, upratovanie je dokončená.

2. Multi-uhol Odvod Vody Čistenie Vedúci: Silný vody uvedomiť, multi-uhol sprej otvor umývanie trysky dôkladne opláchnite zvyšky v priebehu niekoľkých sekúnd, zatiaľ čo jemné previs riadi prietok vody do kuchynského drezu pre jednoduché čistenie

3. Jednoduchá Inštalácia: elegantný, nízky-profil dizajn súradnice s akýmkoľvek batérie a môže sa ľahko inštaluje do prázdnej, štandardné pultu diera.Požadované prívodné vedenie (je súčasťou dodávky) môže byť pripojený buď teplej alebo studenej vody linky.

4.Viacúčelový: Od dojčenské fľaše na víno, poháre na cestovanie poháre, pohodlne výplachy iný nápoj ware, môžete tak stráviť menej času namáčanie a práčok.

Farba:strieborná

Materiál:ABS+nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť:14x13x7.2cm

Obsah Balenia:

1x Sklo Rinser

1x Vodnej fajky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu