Pirátske Vlajky Lebky Vzor slnečník Auto Predné Okno Slnečník pre Väčšinu Sedany SUV Bloky Max Uv Lúčmi chráni Vaše Vozidlo v Pohode

€6.77 €10.57
  • Sku : w290365
  • Kategória : Vonkajšie Príslušenstvo
  • Dostupnosť : Na sklade

Materiál: Naše auto sun shield vyrobené z Polyesteru + Bublina hliníková membrána, dobre vyrobené, odolné na použitie, účinne blokovať sun UV žiarením, aby sa vaše auto v pohode.

Veľkosti: S - ( 27.5 x 51 cm / 70 x 130 cm ), M - ( 29.9 x 55 cm / 76 x 140 cm ).Univerzálny, vhodný väčšina áut, sedan, vozeň, van, SUV.Prosím zmerajte si čelné sklo pred kúpiť to, aby ste si správnu veľkosť.

Je potrebné automobilový windows kryt v horúcom lete, ľahký a prenosný, primeranej veľkosti je ľahko prepravovať a skladovať, a to nebude trvať veľa priestoru, keď si ho uložiť do vášho auta.

Efektívne Chrániť svoj volant a iné auto, interiér accessorries pred poškodením zadarmo, slnka a tepla.Chrániť vašu rodinu pred tým, aby sa spálili, alebo sa prehrial, v aute, vytváranie najviac pohodlné a cool car prostredie pre nich.

Auto čelné sklo slnečník je skvelý výzdoba pre vaše auto je v lete.Unikátny vzor dizajn robí svoje auto jedinečné na slnku, chráni vaše milované auto a blokuje slnečné lúče účinky.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu