Plné Pokrytie Screen Protector Ultra 49 mm Príslušenstvo Kovový Rám Poškriabaniu Dôkaz HD Tvrdeného Skla Pre Apple Hodinky Prípade iWatch

€3.64 €7.29
  • Sku : w314932
  • Kategória : Príslušenstvo & Časti
  • Dostupnosť : Na sklade

Kovový Nárazník+Tvrdené Sklo Pre Apple Hodinky Ultra 49 mm Príslušenstvo Screen Protector, Anti-Scratch Full HD Film iWatch Ultra 49 mm PRE APPLE HODINKY Ultra: Dokonale kompatibilné pre Apple Hodinky Ultra 49 mm, jednoduchá inštalácia, žiadne bubliny.

Vodotesný - je vodotesný, vody a vlhkosti nebude zostať medzi screen protector a dotykovej obrazovky.Dizajn je vhodný pre plávanie, surfovanie a iné cvičenia.

3D zakrivené & plné pokrytie - Úplne pokrýva sledujte obrazovku od okraja k okraju, perfektný výkon na anti-shock, maximalizovať sledovať ochrany.denné a opotrebeniu.pred poškriabaním, kvapky, a hrbole, poskytnúť 3D všetci-okolo ochranu pre vaše hodinky.

Ultra HD: Poskytuje 99% HD vision a "pravda dotyk", obnovenie holé kovové dotyk ako váš smartwatch nemá žiadne screen protector na jeho obrazovke.

VYSOKÁ CITLIVOSŤ: 0.1 mm Ultra-tenké špeciálnou vrstvou zaisťuje 100% dotyk presné.Obrazovky citlivosť pracoval rovnako dobre ako s nekryté obrazovke, aj na okraji.

Oleophobic Povlak - Integrovaný anti-odtlačkov prstov povlakom, chránič zabraňuje odtlačky a iné nečistoty a robí film ľahko sa čistí, udržať vás sledovať jasné, na všetky časy.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

5.00/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu