Slúchadlá Popruhy Držiteľ Syr Tvar Slúchadlá Kábel Winder Prenosné PU Kožené Slúchadlá Prípade Kábel Organizátor Pre Domáce Muži Ženy

€1.89 €3.58
  • Sku : w315566
  • Kategória : Príslušenstvo & Časti
  • Dostupnosť : Na sklade

Naše Slúchadlá Popruhy Držiteľ je určené na splnenie rôznych potrieb, a aby váš život pohodlnejší a riadne.Tieto držiaky nie sú príliš objemné a neberú do priestoru, ale budú mať vaše slúchadlá, bezpečné a ľahko nájsť.Jedinečný dizajn ukazuje svoje elegantná chuť a zároveň zabezpečiť, slúchadlá, nie je ľahké sa stratiť.

Špecifikácia:

Materiál: pu koža

Veľkosť: cca 5*4 cm/1.96*1.57 v

Balenie Zoznam:

1* Slúchadlá Kábel Organizovať

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prenosný Dizajn: neporiadok-voľný spôsob, ako udržať vaše slúchadlá organizované a spleť-zadarmo - Naša kábel organizátor držiak zaisťuje, že vaše slúchadlá sú elegantné a riadne a nemá trvať veľa miesta.

2.Dobre Robil: Tento robustný a módne kábel organizátor bude mať vaše slúchadlá úhľadne uložené.Je postavený z pevných materiálov, ktoré vykazujú váš vycibrený vkus a vynikajúce spracovanie.Je jednoduchý na používanie a prepravu, pretože jeho malý formulár a jednoduchý vzhľad.

3.Viacnásobné Použitie: Naše slúchadlá kábel organizátor držiaka poskytuje viac funkcií na splnenie rôznych potrieb.Obchod slúchadlá a dátové káble, použiť ako telefón, stojan, držiak karty, alebo záložky.Aorganizer pre viaceré účely, poskytuje zvýšenú flexibilitu.

4.Rozsiahle Aplikácie: Zjednodušte svoj život s týmto slúchadlá kábel organizátor držiteľa.Organizovať slúchadlá s ľahkosťou, či už ide o šport, škola, domov, alebo cestovanie.Široké spektrum aplikácií je šikovné, efektívne vedenie vaše slúchadlá spleti-zadarmo.Žiť pohodlnejšie a riadneho života.

5.Pôsobia Ľahko: Nie viac zamotaný káble alebo chaotický uzlov.Stačí zabaliť vaše slúchadlá okolo organizátor a zacvaknite ho zavrel.Môžete ľahko nosiť okolo závesy na taške alebo kľúčom, takže nestratíte to.Je to perfektný doplnok pre milovníkov hudby.

  • Package: Áno
  • Materiál: Kožené
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu