NOVÉ 14,4 V 12800mAh li-ion Náhradné Batérie Pre Xiao Mi Robot Vysávač Mop 2 XMSTJQR2C STYTJ03ZHM 2C P2051-4S1P-ZM batérie

€23.66 €47.32
  • Sku : w361249
  • Kategória : Príslušenstvo & Časti
  • Dostupnosť : Na sklade

Typ: Lítium-ion batéria

Batéria Číslo Modelu:P2051-4S1P-ZM

Kapacita batérie: 2600mAh/3200mAh/3500mAh/12800mAh

Napätie limit: 14,4 V

Veľkosť: 135 mm*20 mm*38 mm

Kompatibilné s:

Pre Xiao P2051-4S1P-ZM

Pre Xiao Mi Robot Vysávač Mop 2 XMSTJQR2C STYTJ03ZHM 2C

(Ak napätie, veľkosť a zapojte zápas, potom bude vhodný na použitie)

1. Žiadny pamäťový efekt, vysoká účinnosť, nízke sebavedomie vypúšťanie lítium-iónová technológia.Ľahká váha, vysoká kapacita a nízka impedancia.

2. Táto náhradná batéria má zabudovaný mikročip, aby sa zabránilo prebíjanie a predlžuje životnosť batérie,funkcia Ochrany pred nesprávne napätie, skrat, vnútorný prehriatiu.

3. Šetrné k životnému prostrediu materiálu, výrobu, žiadne olovo alebo ortuť.

4. Naše produkty sú 100% zbrusu nový a sú dôkladne testované pred zásielky.Všetky fotografie sú zhotovené naše vlastné výrobky v naturáliách.

Dôležité: Nový Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ.Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia.Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova!

Teplé Poznámky:

1. Prosím, plne nabíjanie batérie pred použitím ju prvýkrát.

2. Ak nebudete používať batérie mesiac alebo dlhšie, prosím, uložte ho na čistom, suchom a chladnom mieste mimo dosahu ohňa a vody.

3. Prosím poplatku po dlhodobom skladovaní.Pretože Ni-Cd/Ni-MH a Li-ion batérií bude self-výtok počas skladovania.

4. Nie je samostatné, squeeze, alebo hit.

5. Ak je tovar chybný, prosím, informujte nás do 7 dní od ich prijatia.

6. Normálne, akonáhle sa vaša platba je ukončená, budeme posielať položky do 2-3 pracovných dní.Zvyčajne to trvá 7-10 pracovných dní na výslovnú systém na aktualizáciu sledovacie číslo do systému po prepravujeme tovar.A Vo väčšine prípadov balík môže byť dodaný v priebehu 4 týždňov.Ak nechcete dostávať váš balíček v čase, oznámte nám to a my vám sledovanie balíkov.

7. lf výrobok poškodený v tranzite,alebo nie ste si produkt na čas,alebo nie ste spokojný s kvalitou výrobku, atď,prosím, kontaktujte nás pred otvorenej alebo nechajte Negatívnu spätnú väzbu.budeme sa snažiť poskytnúť jedno dobré riešenie pre vás!

About Product (O Výrobku

Naše produkty sú všetky 100% nový a bude carefullly testované pred zásielky.Všetky fotografie sú všetky prijaté v materstve podľa našich vlastných výrobkov.

O Poradí

Skontrolujte prosím, vašu adresu a telefónne opatrne, keď miesto vašej objednávky, podrobnejšie adresa je viac užitočné pre logistiku dodanie.

O Zásielke

Sme vždy posielať balíky, ako rýchlo, ako môžeme, ako batérie je nebezpečný výrobok, zvyčajne je potrebné prísnejšie kontrolovať ako bežný tovar.takže niekedy zásielky je naozaj nie je stabilná a mala by byť dlhšie, ako normálne tovaru.ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás v centre správ, budeme radi pomôžu a poskytovať čo najlepšie služby pre vás.

O Znamení Pozemok

Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti, ak je balík poškodený alebo prázdne(ukradnuté), spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument a aby v súlade priamo na mieste.

O spätnú VÄZBU

Sme čestní všetkým našim zákazníkom, dúfame, že sme vám môže priniesť radosť a nie strach, nakupovanie, prosím, nenechajte foget opustiť nás všetkých 5-hviezdy spätnú väzbu.ak akékoľvek otázky týkajúce sa tovaru, nás prosím kontaktujte, radi pomôžu.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Li-Ion
  • Hmotnosť: 350g
  • Číslo Modelu: Pre Xiao Mi Robot Vysávač Mop 2 XMSTJQR2C STYTJ03ZHM 2C
  • Menovitá Kapacita: 12800mAh
  • Aplikácia: Pre Xiao Mi Robot Vysávač Mop 2 XMSTJQR2C STYTJ03ZHM 2C
  • Názov Značky: LOLRKO
  • Napätie: 14.4V/14.8V

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu