Ulanzi FALCAM F22 2541 Rýchle Uvoľnenie Pan Vedúci Auta

€50.38 €81.26
  • Sku : w364206
  • Kategória : Fotoaparát & Foto
  • Dostupnosť : Na sklade

FALCAM F22 Rýchle Uvoľnenie Pan Vedúci Auta

Menšie a ľahšie, rýchlosť up to

Na prvý raz, F22 série prijala quick-release hora 22 mm, čo je menšie a ľahšie.Nie len nasleduje návrhu mortise a tenon štruktúra, ktorá vedie k "push inštalácia, stlačte tlačidlo odstrániť", na F22 série tiež obsahuje kompletnú sadu rýchloupínací systém pre spoločné príslušenstvo.Rýchlosť ju!A užite si plne speeded-up a kreatívne natáčania!

Dva-spôsob úpravy, ľahšie/Dve-spôsob úpravy pre slobôd

Dual-sekcia tilt adjusment na dosiahnutie 180° naklonenie a 360° pan, a najvhodnejší uhol snímania môžete nájsť v každom snímania scény.

Viaceré režimy, viac flexibilné/Niekoľko režimov pre flexibilitu

Navrhnuté s radiacej páky, F22 Rýchle Uvoľnenie Pan Vedúci možné flexibilne prešiel na tlmenie, kliknite na tlačidlo a zámok režimov podľa rôznych potreby fotografovanie.

Tlmenie režim: sa vzťahuje na stále streľba

Kliknite na tlačidlo režim: sa vzťahuje na miernom pohybe streľba

Zámok režim: sa vzťahuje na stabilizátory alebo rýchly pohyb streľby

Build-in F22 Rýchle Uvoľnenie Doska pre ďalšie rozšírenie

S vstavaným-in 1/4 závitové otvory, to môže byť kompatibilné s rôznymi streľba zariadenia, a s stavať-v F22 Rýchle Uvoľnenie Doska,

Prichádza s 1/4 Arri umiestnenie otvoru, aby sa účinne brániť priehyb zariadenia.A aby sa zabránilo poškriabaniu, sme navrhli protišmyková gumová podložka na efektívne zvýšenie bezpečnosti zariadení

Blokovacie zariadenie pre safty

Zabudovaný nastaviteľný zaseknutá muž chladné topánky F22 Rýchle Uvoľnenie Pan Vedúci môže byť uzamknutý otáčaním spodnej gombík byť bezpečne upevnené do klietky, kľučky a iné zariadenia s chladné topánky rozhrania.

Stlačte, ak chcete odomknúť, anti-off a bezpečné.Stačí venovať sa streľba, starať-free.

Stableness a ľahkosť pre pohodlie

Vyrobené z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny, spracované vysoko presné CNC obrábanie, malé rozmery a silné ložisko schopnosti, svetlo na prepravu a zvyšok-istotu na použitie.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu