Šťavnaté Hrniec Roztomilý Kreslený Muž Kvetináče Domov Rastliny Hrniec Roztomilý Rastlín Hrnčiari Mini Cactus Flower Pot

€6.36 €9.08
  • Sku : w148955
  • Kategória : Home Decor
  • Dostupnosť : Na sklade

Pridať niektoré osobnosti na vašu terasu s touto rastlinou hrniec cartoon predstavovať muž dizajn.Hrniec má veľkú kapacitu držať vaše obľúbené malé rastliny, ako sú succulents, kaktusy alebo kvety.Je vyrobená z odolného živice materiál, ktorý vydrží vonkajšie poveternostné podmienky.Muž dizajn je oko-lov a vtipný, takže je skvelé konverzácie kus pre vašich hostí.Táto rastlina hrniec karikatúra je ideálny darček pre milovníkov rastlín ktorí majú nepredvídateľný a fun decor.

Špecifikácia:

Názov: Sukulentných Hrniec

Hmotnosť: Malé: približne 15 g

Veľké: o 30g

Veľkosť: Malé: cca. 6*6*6.25 cm/2.4*2.4*2.5 palec

Veľké: cca. 10*10*12 cm/3.9*3.9*4.7 palec

Zoznam Balíkov:

1 x Rastlín Hrniec Kreslených

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Moderný Minimalistický Štýl: Táto rastlina hrniec je jedinečný a kreatívny spôsob, ako zobraziť vaše rastliny.Má karikatúra človeka dizajn, ktorý je vertikálne a živé, že váš rastliny zábavné a roztomilé vzhľad.

2.Veľká Kapacita: Táto rastlina hrniec karikatúra má veľký priestor, ktorý sa môže ubytovať rastliny a iné predmety, ako sú knihy, hračky, alebo dekorácie.Môžete ho použiť na usporiadanie miestnosti a pobavenie a farbu do svojho prostredia.

3.Útulný Vonkajšie Prostredie: Tieto kvetináčov funkcie roztomilý kreslený vzory, ktoré oživia váš terase, záhrade, alebo doma na záhrade.Oni tiež vytvoriť príjemnú a veselú vonkajšie prostredie pre vás a vašich hostí.

4.Živica Materiál: Táto rastlina hrniec je vyrobený z vysoko kvalitnej živice materiálu, ktorý nie je ľahké zlomiť.Tiež je roztomilý a očarujúce remesla, ktoré oživia váš domov.Môžete ho použiť na rast succulents, kvety, alebo akékoľvek malé rastliny sa vám páči.

5.Multi-funkčný: Tieto kvetináčov majú kompaktný dizajn, ktorý umožňuje rásť malé kvet črepníkové rastliny a iné malé rastliny v obmedzenom priestore.Sú ideálne pre pridanie zelene a sviežosť do vašej malý byt, internátu, alebo štúdiu.

  • Číslo Modelu: Rastlina Hrniec Kreslených
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu