Skladacia Walkie Talkie Antény Dual Band Skladacia Anténa Pre Zlepšenie Signálu UV-5R Sma-Žena VNF UHF Ham Rádio

€5.41 €7.95
  • Sku : w15204
  • Kategória : Mobilné Telefóny A Telekomunikácie
  • Dostupnosť : Na sklade

Náš skladací walkie talkie anténa je navrhnutý s UV-5R walkie-talkies v mysli a ponúka jedinečný skladací pravítko dizajn.Môžete sa spoľahnúť na stabilného a spoľahlivého spojenia s vašou walkie-talkie vďaka vysokým výkonom, dizajn našich antény.Plus, je to postavené na posledný, takže je trvanlivé a spoľahlivé pre všetky vaše komunikačné potreby.

Špecifikácie:

Názov: Anténa

Farba: Čierna

Materiál: ploché ocele

Atribúty: skladacia ploché ocele zisk antény

Dĺžka: 72 cm

Polarizácia smer: vertikálna polarizácia

Signál Smer: Omni-directional

Frekvencia: 136.000~520.000 MHZ (UV full band)

Zisk: Dlhé (3.8 dBi)

VSWR: menej ako 1.5

Hmotnosť netto: o 114g

Hmotnosť s obalom: o 114g

Veľkosť produktu: 21.3*5*5 cm/8.39*1.97*1.97 palcov

Veľkosť balenia: 21.3*5*5 cm/8.39*1.97*1.97 palcov

Teplé tipy:

Veľkosť hmotnosť pre ručné meranie a skutočná mierne odchýlky.

Anténa, gumový krúžok (podľa potreby walkie-talkie výber), pasta(zložiť a viazané na použitie).

Zoznam:

Anténa*

Gumičkou*1

Vložiť*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Úprava: S špeciálne navrhnutý dizajn, aby sa zmestili vaše UV-5R walkie-talkies, náš skladací anténa zabezpečuje špičkové príjem signálu a kvalitu prenosu.Naša anténa je dokonale kompatibilné s vaším zariadením a bez námahy na inštaláciu.

2.Malý a Ľahký: skladanie pravítko dizajn tohto anténa umožňuje jednoduché použitie vonku.Upraviť dĺžku podľa vašej potreby a užívajte si bezproblémové pripojenie kdekoľvek.S jeho ľahký a prenosný stavať, túto anténu je ideálny pre vzdialenú prácu, camping a cestovanie.

3.Rozšírené Pripojenie: S našimi skladanie antén, skúsenosti lepší prenos signálu a znižuje straty signálu pre stabilnú, spoľahlivú súvislosti s walkie-talkie.Vybavený UV dual-segment SMA female konektor, zabezpečiť jasné a neprerušená komunikácia.

4.Vylepšený Výkon: Maximalizovať svoj walkie-talkie schopností s našimi skladanie antén.Využite silnejší signál príjem a prenos, zlepšenie komunikácie vzdialenosť a kvalitu hovoru.Jeho pokročilá technológia znižuje rušenie pre plynulej konverzácie.

5.Super Odolnosť: Náš skladací anténa zabezpečuje plynulý a nerušený komunikácie, bez ohľadu na environmentálne faktory.S jeho super anti-interferencie schopnosť, životnosť a spoľahlivosť, môžete si byť istí, že táto anténa bude mať váš prístroj pripojený na všetky časy.

  • Číslo Modelu: Zisk Antény
  • Položka Druh: Anténa
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu