Vták Ostriež Platformu Stojan Listový Tvar Vtáka Stojan Ostriež Klietky Pre Vtákov, Stojan Ostriež Papagáj Ostriež Stojan Hračka Pre Cockatiel Budgie

€3.12 €4.80
  • Sku : w17395
  • Kategória : Pet Produktov
  • Dostupnosť : Na sklade

Tento Papagáj Ostriež Stojan Hračka ponúka sofistikované zručnosti, ktoré zabezpečuje, že môže byť použitý na dlhú dobu.Ľahký prístup k montáži, svoj operený priateľ je možné rýchlo postaviť a zvyšok na tento stojan.

Špecifikácia:

Materiál: PP

veľkosť

Dĺžka cca 13 cm/5.12

Šírka o 11,2 cm/4.41 v

Farba: zelená

Balenie Zoznam:

1* Papagáj Ostriež Stojan Pet Hračka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Sofistikované Zručnosti: Navrhnutý s listový tvar, tento Papagáj Ostriež Stojan Hračka Pet poskytuje sofistikované simulácia, ktorá dodáva zábavný a záujmu o vašich operených priateľov prázdno.

2.Dobre Robil: Vytvorený z opakovane použiteľných materiálov, tento Papagáj Ostriež Stojan Hračka Pet poskytuje bezpečné a trvalé podporu pre svoj operený priateľ.Nie je ľahko deformovaný alebo zahrdzavené, zostane pevná voľba pre dlhodobé používanie.

3.Jednoduché-nainštalovaný Dizajn: Zhromaždiť Papagáj Ostriež Stojan Pet Hračka s ľahkosťou pre birdcages akejkoľvek veľkosti.Vaše operených priateľov ocenia jednoduchý prístup k inštalácii a pohodlie táto hračka poskytuje.

4.Viacúčelové Použitie: multi-funkčné Papagáj Ostriež Stojan Pet Hračka je ideálnou voľbou na zabezpečenie svojho maznáčika fyzické i-bytia posilnením ich pazúry a ústa cez cvičenie.Okrem toho, to im poskytuje pohodlné miesto odpočinku.

5.Prísť do Široké Použitie: Pozdvihnúť váš vták domov s našimi papagáj ostriež stojan pet hračka.Na strednej veľkosti je ideálny pre kanárske ostrovy a malé a stredné vtáky, takže je univerzálny doplnok pre hrať, cvičenia a odpočinok.

  • Materiál: Polyester
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: VTÁKY

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu