Interiéru vozidla Čistiaci Sprej Rozšírené autosedačky Čistejší Interiér Cleaner Auto Podrobne Bezpečné Multi-purpose Auto Sprej Pre Detail

€4.48 €8.98
  • Sku : w18380
  • Kategória : Umývanie Áut A Údržba
  • Dostupnosť : Na sklade

Popis:

Udržujte svoje auto v interiéri pri pohľade zbrusu nový naše výhodné Auto Interiér Cleaner.Ľahko utrite nečistoty alebo škvrny s jeho silný čistiaci účinok.Naša formula je špeciálne navrhnuté tak, aby boli bezpečné a nebude poškodiť vaše auto v interiéri.Jednoducho nastriekajte a utrite pre čistý vzhľad.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Auto, Interiér Čistiaci Sprej

Stav: kvapalina

Čistý obsah: 30ml/50ml (voliteľné)

Vhodné pre: auto čistenie, upratovanie domácností

Balenie Zoznam:

Interiéru vozidla Čistiaci Sprej x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Silný Čistiaci Roztok: Naše Auto, Interiér Čistiaci Sprej je účinný stain remover, ktorý je ideálny pre odstránenie nečistôt a tuku z rôznych materiálov vo vnútri vášho auta.Je to úspora času a práce-ukladanie alternatívnych, ktoré nevyžaduje vody, takže je jednoduché a pohodlné použitie.

2.Rýchle Sušenie: S advanced micro-bubble technológia, naše auto, interiér čistiaci sprej sa ľahko odstraňuje ťažké škvrny dochádzky nie známky za sebou.Rýchle suché formula zabezpečuje krásu vášho interiéru vozidla nie je ovplyvnený.

3.Všetky Účely Auto Cleaner: Naše Auto, Interiér Čistiaci Sprej revitalizuje automobiloch a zároveň poskytuje dôkladné dekontaminácia účinky na povrchov ako sú pohovky, nábytok, a rozsah kapucne.Užite si hygienickejšie a pohodlný obývací priestor s týmto viacúčelový čistiaci roztok.

4.Bezpečné a Mierne Vzorca: Tento interiéru vozidla čistiaci sprej môže pochváliť bezpečné a non-dráždi vzorec, ktorý chráni interiér vášho vozidla a zároveň poskytuje osviežujúcu vôňu.

5.Jednoduché a Účinné Čistenie: Jednoducho nastriekajte interiéru vozidla čistiaci sprej na oblasti, ktoré je potrebné čistenie, počkajte, kým sa nechať čistota ísť ďalej, a utrieť uterákom.Nie ťažkopádne kroky, žiadna voda, potrebné, vhodné na umývanie bez vody.

  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Položka Objem: 30/50 ml
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie: Čistenie čistiaci prostriedok
  • Číslo Modelu: Interiéru Vozidla Čistiaci Sprej

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu