Opravy Vložiť Auto Poškriabaniu ScratchRemover Zložené poľský 100ml Odreniny zmes Pre Autá S Handrou A Hubky Obnovuje Lesk

€7.32 €14.65
  • Sku : w18898
  • Kategória : Umývanie Áut A Údržba
  • Dostupnosť : Na sklade

Odrážky:

1.Opraviť Škrabance Laku: Výrobok Dosiahnuť hlboké reštaurovanie s naše Auto Scratch Remover Vložiť že zvyšuje výkon a zanecháva vaše auto hľadá nové.Jeho silný vzorec zabezpečuje, že dokonca aj deefly škrabance sú vymazané a zároveň zvýšiť vaše auto je trvanlivosť.

2.Scratch Odstránenie Ohromiť: Obnovenie vášho auta povrchy s ľahkosťou.Naše Auto Scratch Remover Vložiť eliminuje nevzhľadné škrabance a škvrny, dávať svoje vozidlo hladké a dokonalý vzhľad.Získajte perfektné prevedenie s len 1 žiadosť.

3.Poškodenie-Voľný Obrany: Udržujte svoje auto v bezpečí a nedotknutý, naše auto scratch remover vložiť.To vytvára ochrannú vrstvu, ktorá účinne chráni pred poškriabaním, škvrny, a oxidácii bez toho, aby spôsobil akékoľvek poškodenie vášho auta farby.Vhodný pre použitie na akékoľvek auto farbu a typ.

4.Prenosný a ľahký: Vziať naše auto scratch remover vložiť vonku s ľahkosťou.Jeho priestorovo úsporný dizajn je ľahko prenosný, ktorý umožňuje rýchle opravy, nech ste kdekoľvek.Aby sa vaše auto vyzerá ako nové, bez obetovania drahých skladovanie alebo batožinového priestoru priestor.

5.Všestranné Použitie: Pre všetky vaše vozidlo opraviť potreby, naše Auto Scratch Remover Vložiť je univerzálny dosť divy na automobily, Prívesy a motocykle.Obnoviť lesk a odstrániť nevzhľadné škrabance s ľahkosťou.

Skúsenosti zvýšenie výkonu s naše Auto Vosk poľský Scratch Remover.Je to ideálne riešenie pre odstránenie škrabance, odreniny, a kazov bez poškodenia laku.Jeho kompaktný dizajn zaberá málo miesta a je ideálny pre použitie na motocykloch.Rozlúčte sa s nedokonalosti s našimi scratch remover!

Špecifikácia

Názov produktu: auto poškriabaniu vosk

Špecifikácia: 100ml+handrička+hubky

Hmotnosť: 140 g

Veľkosť balenia: (cca.)5.5*4.5*12.7 cm/2.17*1.77*5 palcov

Veľkosť produktu: fľaša: (cca.)12.5*5.3 cm/4.92*2.09 palcov

Handričkou: (cca.)20*20cm/7.87*7.87 palcov

Huba: (cca.)7*3*1.5 cm/2.76*1.18*0.59 palcov

Balenie Zoznam

1x Auto Scratch Remover Vložiť

1x handričkou

1 x huba

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: vvcesidot

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu