Strane Krytu Gumové Priechodky, Motocykel Náhradné Horské Nastaviť Náhradné Diely Príslušenstvo pre CG125 ZJ125 GS125 GN125 Čierna

€0.28 €0.34
  • Sku : w19273
  • Kategória : Motocykel Časti
  • Dostupnosť : Na sklade

Funkcie:

OOTDTY

Zabezpečiť váš motocykel je chránené od elektrických úniku tieto odolné gumové tesnenia.Jednoduchá inštalácia a je určené pre bezpečné tesnenie, ktoré poskytujú spoľahlivé výkony.

Zabrániť možným škodám spôsobených elektrickými úniku s týmito odolné voči opotrebovaniu, gumové tesnenia.Špeciálne navrhnutý pre motocykle, ktoré ponúkajú spoľahlivé riešenie pre pokrytie.

Určené pre motocykel vlastníkov a opravy techniky, tieto tesnenia sú nevyhnutné pre nahradenie alebo opravu krytu.Ponúkajú efektívnu možnosť zachovať integritu a zabrániť elektrické otázky.

Či už je to údržby, opravy alebo výmeny týchto tesnenia zabezpečiť utesnenie pre kryt vášho motocykla.Jazda báť, že vaše kolo je chránené od elektrických úniku a potenciálne škody.

Upgrade vášho motocykla s týmito spoľahlivý kryt tesnenia.Remeselnícky s dlhodobej spotreby kaučuku poskytujú bezpečné tesnenie pre zmätkov jazdy a jednoduchú údržbu.

Špecifikácie:

Materiál: Guma

Veľkosť: Ako Je Znázornené

Typ: A/B

Platné Model: pre CG125 ZJ125 GS125 GN125

Balenie Obsahuje:

1 Sada Na Motocykel Strane Krytu Gumové Tesnenie Osadené Priechodkami

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: LuckyBOBI

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu