Pre Domácnosť Na Čistenie Kefou Vaňou Kefa Kúpeľni Dlaždice Kefa Kuchyne Vegánskej Prekladané Rukoväť Umývadlo Poschodí Štetec, Tampón Práčky

€2.75 €4.51
  • Sku : w291870
  • Kategória : Domácnosti Merchandises
  • Dostupnosť : Na sklade

Funkcie:

1.Huby s rukoväť:kúpeľňa práčky, opakovane ergonomická plastová rukoväť;náhradné náplne s mydlo pre pobyt-čisté kuchyňa; tvrdý čistiace podložky na špeciálne vlákno pre extra výkon práčky.

2.Pohodlné uchopenie: rukoväť je pohodlné, jednoduché uchopenie a kĺzaniu v mokrých rukách.zálievka rohu okraj štetec: dosiahnuť ťažko čistí miesta s rohu a edge podrobne štetcom.čisté dvere, okno skladby.je to jednoduchšie peeling s našimi čistiace kefy pre malé priestory.

3.Široké spektrum použitia: čistenie kefou na umývanie riadu, hrnce, panvice, večera taniere, misky, šálky, poháre a iné sklo, čistenie drezu, kúpeľňa vaňa, wc, sprchovací kút, rúra, bodové čistenie,eliminuje pečené na zmätky, č presoaking potrebné.

4.Odolný a vysoko efektívne čistenie hubky gumu, handly dizajn chrániť svoje ruky voľné pre ponorený do pracieho prostriedku a špina mokrá počas umývania.

5.Vhodné pre všetky kúpeľňa a kuchynské doplnky.pridaním s mokré, čistiaci prostriedok pre rýchle odstraňovanie mastnoty, škvŕn, lepkavé neporiadok a odpad.

Špecifikácia:

Úplne nové a vysokej kvality.

Názov položky:domáce čistiaca kefka

Materiál:PP,Vlákniny

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:12 cm/4.72 v*8 cm/3.15 v

Množstvo:1 Ks

Balenie obsahuje:

1 Ks pre domácnosť na čistenie kefou

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Štýl: Huba
  • Použitie: Upratovanie Domácností
  • Názov Značky: GCDHome

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu