Proti Poškriabaniu Dvere Auta Pohár Univerzálny Chránič Dverí Auta Pohár Chránič Proti Poškriabaniu Chrániče Nepremokavé Nálepky Zahŕňa Dverí Rukoväť

€5.53 €11.06
  • Sku : w294190
  • Kategória : Vonkajšie Príslušenstvo
  • Dostupnosť : Na sklade

S vysoká pružnosť a húževnatosť, tieto chrániče môže absorbovať statická elektrina pre väčšiu bezpečnosť.Na traceless samolepiaca vrstva umožňuje jednoduchú inštaláciu, a môžete ich umiestniť kdekoľvek.

Špecifikácie:

Názov: Proti Poškriabaniu Dvere Auta Pohár Protector

Materiál: silikón

Farba: biela, čierna, sivá, modrá

Veľkosť: pozri podrobnosti stránku

Použiteľné modely: Universal

Miesto inštalácie: dvere auta/koleso obočie/spätné zrkadlo/nárazník, atď.

Spôsob inštalácie: typ lepidla

Balenie Zoznam:

1*Dvere Auta Rukoväť Poškriabaniu Protect

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Sa zabránilo Poškriabaniu: Naše dvere auta pohár chránič je univerzálne riešenie proti poškriabaniu.Použite ho na kľučky dverí, spätné zrkadlá a nárazníky, eliminujú statickú elektrinu, a užite si anti-kolízie silikónové ochranu.

2.Žiariace Ochrany: Zvýšenie vášho auta zabezpečenia s našimi Anti-Scratch Dvere Auta Pohár Chránič, ktorý svieti v oranžovej farby, po elektrostatické absorpcie.Užite si revolučnú ochrany a jednoduchá inštalácia chrániť vaše auto poháre pred poškriabaním.

3.Bezkonkurenčné Tienenie: Zabezpečiť úplnú bezpečnosť pre vaše vozidlo s našimi dvere auta pohár protector, navrhnuté tak, aby boli účinné proti nárazom a poškriabaniu kdekoľvek na vaše auto.Jeho presné fit a hladké, moderný dizajn dovoliť plnú ochranu a pridať do vášho auta elegantnú estetický.

4.Dlhá životnosť Použitie: Vysoká pružnosť a húževnatosť našich dvere auta pohár chránič zabezpečuje okamžité oživenie, bez deformácie.Účinne zmierňuje vplyv, pričom intenzívne testovanie zaisťuje jeho odolnosť proti všetkým škrabance, zvraty, ťahá a ohyby.

5.Rozšírené Tienenie: Toto auto dvere pohár chránič je ľahko nainštalovať a proti pádu, a nie je poškodenie laku.Môžete roztrhať ho tak, aby nezostali žiadne stopy, vďaka traceless lepiacej vrstvy.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Umiestnenie Nálepky: Strechy

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu