Odtok Cleaner Silný Zaniesť Unblocker Odstraňovač Vysávač Multi Funkčné Mozgov Čistič Potrubia Bagrovanie Prostriedok Na Kuchyňu, Kúpeľňu

€2.64 €5.28
  • Sku : w298110
  • Kategória : Domácnosti Merchandises
  • Dostupnosť : Na sklade

Odrážky:

1.Ľahko Čistenie: Odblokovanie scedíme a vyhnite sa inštalatérske problémy s našich Mozgov Cleaner.Svoje silné a rýchle rozpúšťanie vzorec degraduje vlasy, odpad z potravín, tuk a papier bez akejkoľvek námahy.

2.Bezpečnosť prevádzky: rozlúčiť sa upcháva a zálohy s týmto bezpečné a výkonné mozgov cleaner.Formulované s jemným prísady, ľahko sa rozpúšťa vlasy, tuk a organické látky, bez poškodenia vašich rúry.

3.Multi-funkčný Dizajn: Jeho multi-funkčný dizajn a teplej vody reakcie účinne odstraňuje usadeniny a dreváky.Žiadny štipľavý zápach alebo striekajúcou vodou, to bezpečné riešenie môže byť použitá v rôznych miest, ako sú domy, školy, nemocnice, a jedálne.

4.Jednoduché Použitie: Našich Mozgov Čistič odstraňuje blokády priamo na rozpustenie častice, prevencia sekundárna blokády.Jeho jednoduchý dizajn zaručuje jednoduché použitie, takže častíc bagrovanie efektívnejšie.

5.Rozsiahle použitie: Tento silný mozgov čistič účinne funguje na rôznych inštalačných systémov, vrátane kuchynské drezy, kúpeľne, vane, sprchové kúty, a podlahových odtokov.Je bezpečný pre použitie na všetky typy rúr a poskytujú vám pokoj.

Popis:

Prirodzený Odtok Unblocker je ideálnym riešením pre ľahké čistenie upchaté rúry.Bezpečné použitie, keď reaguje s horúcou vodou, je to jednoduché a ľahké použitie.Jeho obrovské aplikácia je vhodná pre všetky typy mozgov blokády.

Špecifikácia:

1. Názov: Mozgov Cleaner

2. Špecifikácie: 1pcs

3. Hmotnosť: 5g

4. Veľkosť produktu: (cca.)1.7*1.7*0.6 cm/0.67*0.67*0.24 palcov

5. Veľkosť balenia: približne 3,7*5,5 cm|1.45*2.16 palcov

Balenie Zoznam:

1* Mozgov Cleaner

  • Druh: Odtok Čistiace Prostriedky
  • Funkcia: Eco-priateľský
  • Číslo Modelu: Odtok Cleaner
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu