Pohodlné Ushaped Odvodňovacie Potrubie pre Umývadlo Umývadlo Vyrobené z Mäkkého Materiálu Ľubovoľné Ohýbanie Jednoduchá Inštalácia Šedá

€8.10
  • Sku : w306574
  • Kategória : Domácnosti Merchandises
  • Dostupnosť : Na sklade

Funkcie:

*Elastický Materiál: Naše výrobky sú vyrobené z mäkkého materiálu s dobrou elasticitou.To nie je ľahké o krok, a to môže byť obnovené do pôvodného stavu, dokonca aj keď je drvený.

*Ľubovoľné Ohýbanie: To môže byť ohnuté ľubovoľne podľa aktuálnej inštalácie situáciu riešiť problém, že priestor je úzky a nemôže byť nainštalovaná.

*Vynikajúce Odvodnenie Dizajn: Veľká-priemer dizajn, môžete vypúšťanie veľký prietok vody, nie je ľahké sa hromadí voda.

*Dobrý Vzduchotesnosť: je Tam dostatok miesta na použitie U-tvarované kolená tvoria potrubia vody tesnenie, ktoré slúži ako tretia zápach bariéra, ktorá je viac prispieva k bráni zápachu.

*Jednoduchá Inštalácia: Je možné jednoducho vykonať podľa pokynov pre inštaláciu, vhodné pre inštaláciu v hotely, apartmány, domy a iné prostredia.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Farba: Šedá

Obsah Balenia:

1*Dezodorant, Kanalizácie, Odvodnenie Potrubia

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: LEENKEA

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu