Dátový Kábel Organizátor Box Elektroniky Kábel Organizátor Box S Vekom Napájací Kábel Uskladnenie Napájacieho Kábla Organizátor Pre Jedáleň

€13.61 €19.44
  • Sku : w340570
  • Kategória : Príslušenstvo & Časti
  • Dostupnosť : Na sklade

Hľadali riešenie, aby sa na vašom stole upratané?Pozrite sa žiadny ďalší ako náš dátový kábel organizátor box.Ideálne pre veľké zásuvky a č kábel nezamotá, tento odolný box je aj esteticky a praktické.

Špecifikácie:

Názov produktu: kábel hitler box na stôl

Váha: cca 380g

Veľkosť: (cca.)33.5*12.8*14 cm/13.19*5.04*5.51 palcov

Materiál: ABS

Balenie Zoznam:

kábel hitler box na stôl*1pc

Poznámka:

1. Vzhľadom na monitor, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel!

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Konci Kábla Chaos: Získať čistý a uprataný stôl s našimi kábel hitler box.Rozlúčiť sa preplnená napájacie káble a ahoj zjednodušenej pracovisku.Žiadne ďalšie kábel chaos alebo neporiadok drôty!

2.Bezproblémové Riadenie: Naše kábel hitler box na stôl zjednodušuje zapojenie s veľké skladovacie kapacity s kapacitou 90% zástrčky.Je nekomplikovaná, malé nabíjačky a veľké káble bez námahy pre organizovaný pracovisku.

3.Žiadne Ďalšie Kábel Zmätok: Náš stôl kábel hitler box poskytuje viacero plug zásuviek, aby káble untangled a v dosahu.Rozlúčiť sa ťažkostí otvorení krabice na prístup k vášmu káble - jednoducho pripojiť a vyraziť!

4.Výnimočnú Odolnosť: Vyrobené z top kvalitnej ABS materiálu, naše kábel hitler box bez námahy odoláva opotrebovaniu na dlhodobé používanie.Štít vaše káble od prachu a zvýšiť ich životnosť s našimi masívny a robustný box.

5.Jedinečný Štýl: Pozdvihnúť svojom pracovisku, s našimi kábel hitler box pre pracovnú plochu-desk.Jeho elegantný dizajn sa môže pochváliť jednoduché a moderné farebné schémy, ktoré je tak esteticky a praktické.Je vhodný pre všetky domáce prostredie, je to štýlové riešenie pre správu káblov.

  • Package: Áno
  • Materiál: Akryl
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu