10pc Roztomilý Univerzálny Orgán Nohy Teplejšie Nálepky Samolepiace Trvalé Tepla Patch Bezpečné Ruky, Nohy v Teple Vložiť Podložky Kúrenie Insole

€7.99 €17.76
  • Sku : w284617
  • Kategória : Domácnosti Merchandises
  • Dostupnosť : Na sklade

Udržať vaše ruky teplé a útulné s našimi priľnavé strane ohrievačov.Bezpečné a spoľahlivé self-vykurovacie technológie, sú vhodné pre ľudí všetkých vekových kategórií!Bezpečnejšie používať ako tradičné ručné ohrievačov.Ideálne pre vonkajšie aktivity, športy, kancelárie, alebo doma.Užite si teplo bez kompromisov!

Špecifikácia:

Veľkosť (vrátane balenia): 11*15.5 cm/4.29*6.05 palcov

Horúčka čas: cca 6 hodín

Hmotnosť (vrátane balenia): 35 (g)

Čas použiteľnosti: 2 roky

Balenie zoznam:

Priľnavé Strane Ohrievačov*10

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko polymérového materiálu, naše priľnavé strane ohrievačov dodať, mäkké a pohodlné teplo, ktoré trvá celý deň.S high-kvalitné materiály a bezpečný, spoľahlivý dizajn, funkcie, tieto ruky ohrievačov sú ideálny doplnok pre akékoľvek outdoorové dobrodružstvo, alebo každodenného života.

2.Rýchle Kúrenie: rozlúčte sa s studené ruky s priľnavé strane ohrievačov.Vďaka samostatne vykurovacej technológie, tieto ohrievačov poskytnúť spontánne kúrenie a kontinuálne izolácie.Rýchlo ohriať a držať ich na príjemné teplo.

3.Sexy Štýl: Oživiť svoj deň s týchto rozkošný priľnavé strane ohrievačov.Ich roztomilý kreslený vzor dizajn je ideálny pre ľudí všetkých vekových kategórií.Držať ich na vaše oblečenie, rukavice, alebo ponožky pre príjemné teplo a pohodlie.Tieto strane ohrievačov perfektný darček a sú skvelé pre vonkajšie aktivity, športové podujatia, alebo na každodenné použitie.

4.Zvýšená Bezpečnosť: Skúsenosti lepší teplo a pohodlie s týmito priľnavé strane ohrievačov.Vyrobené z bezpečného, bezfarebný a bez zápachu materiálov, ktoré poskytujú zvýšenú bezpečnosť a žiadne nepriaznivé účinky na telo.Zostať teplé a útulné túto zimu bez akýchkoľvek starostí.

5.Platné Scéna: Naše priľnavé strane ohrievačov sú ideálne pre pobyt v útulnom počas akejkoľvek činnosti alebo nastavenie.Užite si teplo, nech ste kdekoľvek, od vonkajšie dobrodružstvo na prácu a relax doma.

  • Špecifikácia: 1-20 Pieces
  • Aplikácia: TELO
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

0/5

0 Hodnotenia

Recenzie tohto produktu